#16 Jan P fra Ballerup

Jeg mødtes med Jan P fra Ballerup en smuk søndag morgen i Fælledparken. Jan er 56-år og har været ædru siden 2002 og han har hjemmegruppe i A Vision for You som mødes mandag og torsdag. Det blev til en snak som i høj grad omhandlede frygt – både hvordan alkoholen var en modgift mod frygten, men også hvordan AA’s program har givet Jan nøglen til at være fri for frygt og leve et liv med balance og harmoni.
Jans historie rørte mig og det er så tydeligt at man har med en mand at gøre som er fyldt med taknemmelighed over at hans skæbne blev en anden end den så ud til at blive på et tidspunkt. Det som Jan fortæller er i høj grad brugbart og konkret i forhold til hvordan man skaber det gode liv.


One Reply to “#16 Jan P fra Ballerup”

  1. Michael

    Det er godt at høre om erfaringerne med meditationens fantastiske evner, som jeg selv benyttede da jeg blev ædru for mange år siden.

    God vind fremover.

    Mvh Michael
    Ædru Alkoholiker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *