Støt Podcasten

Denne podcast er produceret på frivillig basis, både hvad angår mig selv og de personer jeg taler med. Jeg har også fravalgt muligheden for reklameindtægter, da det ikke harmonerer med mine værdier i forhold til den frivillighed jeg selv praktiserer i arbejdet med andre på deres vej mod ædruelighed og det gode liv.

Derfor har jeg brug for din hjælp! Hvis du ønsker at støtte podcasten med dit eget frivillige bidrag, så kan du bruge koden 5648UH på MobilePay. Det er podcastens boks. Alle bidrag går ubeskåret til podcasten. De bruges på produktions- udstyrs- og webomkostninger direkte relateret til podcasten.

I løbet af podcastens levetid har mange gode mennesket støttet podcasten med større og mindre beløb. Her på tredjeåret for podcasten er den dog ikke løbet i nul endnu. Jeg er dog virkelig taknemmelig for den støtte mit projekt foreløbigt har fået, for uden den støtte havde det ikke været muligt for mig at udgive så mange episoder.

Jeg skylder også en stort tak til flere gode mennesker! Denne podcast var aldrig kommet i luften, hvis det ikke var for god hjælp fra venner og familie som har givet projektet vinger med deres tid, idéer og støtte. Af hjertet tak herfra – I ved hvem I er.

Samtidig er jeg rigtig taknemmelig for alle de gæster som bruges sin tid på at forberede sig på en lang snak, afsætte tiden og uselvisk dele sine erfaringer og perspektiver til gavn for andre. Jeg har lært meget af de mennesker jeg har fået i tale og det berører mig dybt at der findes så meget styrke og håb i forhold til at komme sig af en håbløs situation.

Tusind tak for hjælpen.