#18 Jørgen A fra Roskilde

Jeg mødtes med Jørgen i hans hjem i Roskilde, hvor vi satte os til rette ved hans køkkenbord over en kop kaffe. Jørgen er 75-år og har været ædru siden 2002. Hans hjemmegruppe er i Roskilde om søndagen og torsdag aften i Ryesgade i København. Jørgen har en gribende historie at fortælle om alkoholisme som spirer på bagsiden af et mangeårigt pilleforbrug og som to gange var næsten ved at tage livet af ham.
Jørgens historie er en historie om genrejsning og at overkomme vanskeligheder for dem har der været mange af – også i ædrueligheden. Den indeholder også erfaringens visdom: om hvordan realisme hører med til kuren og hvordan håb og drømme giver liv.


One Reply to “#18 Jørgen A fra Roskilde”

 1. Sigurd Eulee

  Hej Jørgen
  Mange tak for din historie, det var meget givende at lytte til dig.
  Jeg er selv ædru alkoholiker, og har været med i fællesskabet siden 1988.
  Din beskrivelse af din “kamp ” og din overgivelse berørte mig meget.
  Mange hilsner
  Sigurd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *