#21 Jan K fra Tisvildeleje

”Åndelighed er vejen til det gode liv”, var blandt de mange vise ord som Jan K fra Tisvildeleje sagde under vores samtale i Fælledparken. Jan er 70-år og har været ædru siden 1988. Hans hjemmegruppe er i Vejby Kirke tirsdag aften og lørdag formiddag i Limhamn i Malmö, hvor han også bor. Jan er en rig kilde af viden om AA og af visdom om livet. Hans ord giver virkelig stof til eftertanke.
Når man møder Jan er man ikke i tvivl om at her er et menneske som har udrettet noget i livet og når man taler med ham, så er det helt tydeligt at han også har reflekteret over det. Det var fedt at høre om det wake-up call han fik efter 13 års ædruelighed, hans åndelige rejse derefter og beslutning om at synge og danse hver dag resten af livet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *