#22 Sabrine M fra København

Det kan godt være at Sabrine M fra København kun er 31-år gammel, men ikke desto mindre har hun lang ædruelighed med sig. Sabrine har været ædru siden 2010 og hendes hjemmegruppe i AA er Young Sober Tribe, som mødes på Nørrebro hver onsdag. Ikke alene er Sabrine er god til at fortælle om hvordan det er at holde op med at drikke i en ung alder, men hendes brusende livskraft er ikke at tage fejl af.
Jeg kunne rigtig godt lide Sabrines insisteren på at møde op i livet, på udvikling og, ikke mindst, på at tage ansvar. Sabrine har det godt med sig selv i dag og er ikke længere så afhængig af ydre omstændigheder som dengang før hun blev ædru. Fortiden – det der er sket – er ikke længere vigtigt for nu ser hun fremad. Virkelig et godt og inspirerende budskab.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *