#24 Kate M fra Hørsholm

For Kate er det gode liv, at leve i fred med sig selv og andre uden frygt og vrede. Det er i hvert fald den korte version for med tiden er der meget som er blevet tilføjet til den beskrivelse. Kate er 74-år og har været ædru siden 1987. Hendes hjemmegruppe i AA er i Hellerup mandag aften og i Gilleleje. Hendes historie er gribende og bliver fortalt med et stort glimt i øjet.
Kate er virkelig den varmeste og klogeste kvinde jeg har mødt – og indbegrebet af værdighed. Jeg var stærkt underholdt for vores samtale var fyldt med grin og latter, men vigtigere endnu, så var den fyldt med visdom, for det åndelige liv ikke en teori – det skal leves i dagligdagen, og det kan Kate fortælle om på en måde man forstår.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *