#27 I Dybden: Sådan blev podcasten til

Der er flere lyttere som gerne vil vide mere om tilblivelsen af Et Trin Dybere. Jeg har derfor lavet dette korte afsnit som jeg kalder: ‘I Dybden’. Her fortæller jeg om hvordan podcasten blev til og samler op på de spørgsmål som I lyttere har stillet på mail og igennem de sociale medier. Hør også hvad det bedste ved at lave podcasten har været.
Jeg fortæller om de tre retninger idéen kom fra og hvad der skulle til for at den kunne blive til virkelighed. Jeg deler også nogle af de omkringliggende overvejelser om podcasten, nogle af de sjove historier jeg har hørt fra jer, og hvad jeg håber podcasten kan bidrage med. Jeg håber I får glæde af at høre det og husk jeg er altid inden for rækkevidde, hvis I har spørgsmål, idéer eller andet til podcasten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *