#29 Jesper B fra Karlslunde

I sidste uge talte jeg med Jesper B fra Karlslunde og det var så meget i hans historie som gav resonans i mig. Hans historie gør virkelig indtryk for han har virkelig rejst sig på trods af kolossal modstand i livet. Jesper er 52-år og har været ædru siden 2003. Hans hjemmegruppe i AA er Vesterbronx gruppen som mødes mandag, onsdag og fredag i Elias Kirken på Vesterbro.
I dag er det vigtigt for Jesper at være et ordentligt menneske – både overfor sig selv og andre. Åndeligheden er kommet til ham i etaper og er nu en uudtømmelig kilde af kraft for ham. Der er virkelig styrke i Jesper historie og man kan ikke undgå at tænke, at det må være en mening med at han er kommet sig af alkoholismen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *