#32 Torsten HP fra København

I starten af december fik jeg besøg af Torsten HP fra København til en snak om hans vej i ædruelighed. Torsten er 58-år og har været ædru siden 1988. Hans hjemmegruppe mødes om fredagen i Tysk Reformerte Kirke på Gothersgade i København. Det var en spændende samtale og det var rigtig fedt at opleve Torsten folde ud sin 32 års erfaring i at være ædru.
Torstens historie er en historie af stræben, for selvom han blev ædru i en tidlig alder, så fandt han ikke nødvendigvis det gode liv med det samme. For ham er det noget han oplever glimtvis, noget han må gøre en indsats for. Han bliver ved med udvikle sig, lære og vokse i selvforståelse. Èn ting er sikker – ædrueligheden er et resultat, som man ikke tage fejl af.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *