#33 I Dybden: Julespecial 2020

Her i juletiden, er der mange som føler sig triste eller ensomme, har måske svært ved at være i sig selv eller den kontekst de fejrer jul i, eller oplever en usikkerhed, når julen er så forbundet med vin og snaps i store mængder. Derfor har jeg talt med et række af mine tidligere og kommende gæster, alle sammen ædru alkoholikere, omkring deres erfaring med julen: hvordan det var, hvad der skete og hvordan det er nu! Glædelig jul og de varmeste tanker fra Et Trin Dybere til jer alle!
Dette afsnit skulle have været en kavalkade af så mange som muligt af mine tidligere gæster, men på grund af øgede Corona-restriktioner og travlhed her i november og december, så blev det blot til 10 skønne mennesker plus mig som deler vores erfaring om julen. Stor tak til Jesper, Eia, Henrik, Birgitte, Søren, Chalina, Claus, Nille, Torsten og Lisa for deres bidrag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *