#34 Nille T fra København

Jeg mødtes med Nille T i starten af december i hendes smukke hjem og atelier i hjertet af København. Nille er 54-år og går til AA-møder flere steder i København. Hun har været ædru siden 1. januar 2001 og derfor meget passende at hendes interview udkommer i dag på hendes 20 års ædruelighedsdag. Jeg fik meget ud af vores samtale for Nille sætter ord på mange af de ting der er vigtige for at skabe et godt, ædru liv.
For Nille handler det gode liv om at kunne udleve de drømme der bor i én – at gøre det som man er skabt til at gøre. Hun er et menneske der er meget til stede i det som hun laver og kan fortælle om vigtigheden af at kunne lytte ind til sig selv. Sidst men ikke mindst så er udviklingsparathed og nysgerrighed et par af de nøgler Nille har fundet til det gode liv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *