#35 Claus A fra Aarhus

Der er dele af Claus’ historie som man ville tro var løgn, hvis man ikke vidste at hvert ord er sandt! Claus A er 68-år og har været ædru siden 2003. Hans hjemmegruppe i AA er nykommermødet om tirsdagen i Aarhus. Vi mødtes på min tur i Jylland i starten af november og jeg er glad for at kunne dele hans vise ord og erfaringer med jer for Claus er en mand der tager sit liv på sig, både når det er godt og når det er skidt.
Vores samtale handlede om at nå sin bund, forståelsen af at ikke kunne drikke eller bruge længere, samt erkendelsen af at bunden er en konsekvens af at have truffet rigtig mange dårlige valg som bringer én længere og længere ud på en dårlig glidebane – ikke blot som offer for omstændigheder. Og om at tage fat på den kæmpe udfordring at rydde op for at gøre plads til den gode liv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *