#36 Birgitte O fra Aarhus

Birgitte mødte jeg på min tur i Aarhus sidste november. Hendes historie er fascinerende. Birgitte gik fra at være den pige som alle spåede succes i livet efter gymnasiet til at ende dybt alkoholiseret oven på flere nedture. Birgitte fandt sin bund og har været ædru siden 2010. Hendes hjemmegruppe i AA er Onsdagsgruppen i Ryesgade i Aarhus.
I Birgittes beretning kan man virkelig høre den ensomhed og den skam som gennemsyrer så mange alkoholikere. Derfor er det også livsbekræftende at møde et menneske som har fundet balance i livet og ikke mindst respekt for sig selv. Birgitte er et menneske med stor værdighed, for hvem fællesskabet og det at hjælpe andre spiller en stor rolle i livet. Meget inspirerende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *