#37 Michael B fra København

Min samtale med Michael B fra København gik over stok og sten – vi kom vidt omkring – og fik os et par gode grin undervejs. Michael er 47-år og har været ædru siden 2011. Hans hjemmegruppe – i ånden i det mindste – er Mænd med Mænd som mødes på Kofoed Skole på Amager hver torsdag. Vi skulle skrive længe frem og tilbage før vi fik en aftale på plads, men det var det hele værd, for det blev en god og berigende samtale.
Michaels historie er fascinerende og rummer en nedtur i livet til trods for talent og muligheder. En erkendelse af at være alkoholiker, komme i AA og blive præsenteret for en løsning, træde ved siden af og komme tilbage og tage til sig de principper som der praktiseres der. Efterfølgende have taget to uddannelser, stiftet en familie, samtidig med at have en aktiv musikkarriere. Imponerende!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *