#38 Amanda M fra Frederiksberg

Jeg fik besøg af Amanda M fra Frederiksberg i hjemmestudiet i slutningen af november måned. Amanda er 41-år og har været ædru siden 2005. Hendes hjemmegruppe i AA er kvindemødet i Oasen om lørdagen. Amandas historie er ikke som de flestes: den går fra en svær barndom på Østerbro til et eventyr i Hollywood i jagten på en drøm. Men der tog drikkeriet tog over og drømmen blev til et mareridt.
På bunden fandt hun et fællesskab og venner som hjalp hende med at finde vejen mod det gode liv. Det er historien om at vinde sit selvværd tilbage, om at kunne tilgive, om at kunne være noget for andre, om at kunne gøre de ting som gør en glad og, ikke mindst, have frihed til at være den man er. Amandas historie er rigtig inspirerende og den er jeg taknemmelig for at hun delte med os.


One Reply to “#38 Amanda M fra Frederiksberg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *