#41 Eia B fra Fredericia

Selv ikke en totalskadet bil efter et solouheld i spirituspåvirket tilstand fik Eia B fra Fredericia til at holde op med at drikke. Det var nærmest lige omvendt – det tillod hende bare at drikke mere og folde sin alkoholisme længere ud. Eia er 54-år og har været ædru siden 2009. Hendes hjemmegruppe i AA er A Vision For You gruppen som mødes hver tirsdag i Fredericia.
Inden Eia holdt op med at drikke så følte hun sig altid bedre eller værre end andre mennesker – enten som Gud eller som en regnorm. På Eias vej til det gode liv fandt hun en AA gruppe, hvor det blev lagt vægt på arbejdet med de 12 trin som hun kom igennem og blev fri af fortiden. Det bemærkelsesværdige er, at i dag er Eia, hverken Gud eller en regnorm – hun er blevet mennesket Eia, hvor der er helt okay at være hende selv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *