#42 Ørn H fra Næstved

Ørn H fra Næstved fandt vej ud af alkoholhelvedet i AA, men det er ikke noget der bare skete ved at finde fællesskabet. For ham krævede det at han gjorde nogle ting – at arbejde med de tolv trin – men mest af alt, gøre en indsats for at leve et åndeligt liv. Ørn er 53-år og har været ædru siden 2004. Hans hjemmegruppe i Næstved er Primary Purpose Gruppen som mødes hver onsdag.
Som ung flyttede Ørn fra Island til Danmark, måske for at finde sig selv, men mest af alt fandt han alkoholen. Ørn blev ædru og der er få som jeg har mødt som besidder denne dybe åndelighed som han gør, på så en jordnær måde. Han har fundet fred med fortiden og gør stadigvæk en indsats for at leve det åndelige liv, mens han prøver at hjælpe andre til at finde ædrueligheden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *