#43 Jonas OK fra Hvidovre

Jonas OK fra Hvidovre var tørlagt i et par år inden han fik en advarsel fra en god ven om at han var i overhængende fare for et tilbagefald. Fra det øjeblik, for han vidste han ikke kunne gå tilbage til at drikke, meldte han sig ind i AA for alvor og begyndte at arbejde med de tolv trin. Jonas er 56-år og hans hjemmegruppe er nykommermødet i Vision for You som mødes på Frederiksberg hver torsdag.
Der er meget erfaring og livsvisdom i Jonas’ fortælling for her er en mand som har gjort en indsats for at få det bedre og blive dus med sig selv og sine medmennesker. Arbejdet med trinnene har ikke alene sikret at han er ædru i dag, men det har også genoprettet hans karakter. I dag er fællesskabets fingeraftryk på alle de positive ting han har i sit liv. Inspirerende budskab.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *