#44 René T fra Valby

Det var igennem taknemmelighed at René T. fra Valby lærte at komme af med frygten og slippe af med drikketrangen. ’Bus’-René, som han nogle gange bliver kaldt, er 62-år og har været ædru siden 1995. Hans hjemmegrupper er i Ryesgade 107 på Østerbro og i Vesterbronx på Vesterbro. I interviewet fortæller en virkelig veloplagt René om hans vej i ædruelighed.
Det er fascinerende at høre Renés beretning, både hans historie før han fandt AA, men i særdeleshed også efter at han blev ædru. For René handler det gode liv ikke om de materielle ting, men om at vågne glad, gøre en forskel og ikke såre andre mennesker. Det er fantastisk at høre Renés glæde ved ædrueligheden og hvordan hans liv, måske mod alle odds, er blevet det gode liv i dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *