#46 Charlotte J fra Jyderup

Charlotte J fra Jyderup, tror ikke længere på tilfældigheder for hun synes hun har fået så rigeligt med beviser for en højere magt der vil hende godt. Hun gør virkelig sit for at hjælpe andre til at finde ædrueligheden for så meget af løsningen bor i det tolvte trin. Charlotte er 53-år og har været ædru siden 1996. Hendes hjemmegruppe i AA mødes i Holbæk, lørdag formiddag.
Da Charlotte kom ind i fællesskabet var hun bare vred, så vred at folk nærmest gik i bue omkring hende. Ved hjælp af de 12 trin fandt hun sindsro, lærte at Charlotte ikke skulle have styr på så meget og at bede om hjælp, men ikke mindst at hun kunne være noget for andre. For Charlotte er meningen med hele programmet at finde en højere magt og hånd i hånd med denne kan vi lære at mærke i krop og hjerte om noget er rigtigt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *