#47 Claus L fra Frederiksberg

Claus L fra Frederiksberg fik en voldsom start på livet og det kaos påvirkede ham i høj grad, så han udviklede angst, usikkerhed og blev indadvendt. For ham var alkoholen et mirakelmiddel som gjorde at han turde være i øjenhøjde med andre. Denne løsning holdt dog ikke i længden – han blev til sidst til voldsom kvartalsdranker – men Claus, som er 68-år i dag, fandt AA og har været ædru siden 1992.
Det var Claus’ held at han ret hurtigt mødte mennesker i fællesskabet som arbejde med de tolv trin – noget som ikke var så udbredt i de år. Den åndelige løsning har været hans ledestjerne og han er fortsat med at udvikle sig i den retning. Det var en meget inspirerende samtale, ikke mindst, når vi talte om at vokse i håbet og troen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *