#48 Yvette W fra København

Yvette W fra Østerbro er blevet et helt andet menneske efter at hun er blevet ædru. Hun har rejst sig fra et liv fyldt med dysfunktion og misbrug, hvor hendes liv var fyldt med svigt, angst og impulsivitet. Yvette er 68-år og har været ædru siden 2005. Hendes hjemmegrupper i AA er i Esajas Krypt, lørdag og i Hellerup, mandag.
I Yvette mødte jeg en helt vidunderlig kvinde. Hun er den som hun er og står ved det. I de tolv trin fandt hun en løsning, et nyt sprog og hele den åndelige verden åbnede sig for hende. I dag lever hun et liv, hvor hun ikke behøver at være angst, hun føler sig tryg i livet og har fået en højere magt ind i sit liv.


One Reply to “#48 Yvette W fra København”

  1. Yvette

    Tusind tak for hjælpen til min beretning ❤️🙏❤️
    Du er virkelig dygtig ☺️👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *