#50 Morten B fra Rødovre

Sommeren 2006 indså Morten B at det ville være umuligt at stoppe med at drikke, når sommerferien var over. Alkoholen havde grebet på ham og han kunne ikke lade være at drikke. Vejen til denne erkendelse havde været lang og snørklet, men den var nok til at Morten kontaktede AA’s vagttelefon. Morten er 46-år og hans hjemmegruppe er Mænd med Mænd som mødes torsdage på Amager.
Denne sommer fandt Morten ædrueligheden og han fortæller hudløst ærlig om sit liv både før og efter han holdt op med at drikke. For mig er hans historie et vidnesbyrd om den styrke og støtte der bor i fællesskabet – at der altid er nogen klar til hjælpe, selvom man fejler undervejs. Der er masser af håb i Mortens historie og solid ædruelighed til trods for bump på vejen i livet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *