#51 Birgit Ø fra Frederiksværk

Ugens gæst er Birgit Ø fra Frederiksværk, som selv kalder sig for en ’forfærdelig rodebunke’ med tanke på sit ophav og tidlige år som i den grad påvirkede hende. Da hun som teenager fandt alkoholen, følte hun endelig friheden til at fremstå som den hun gerne ville være og det var den løsning som fulgte hende i mange år. Birgit er 73-år og har været ædru siden 1995. Hendes hjemmegrupper er i Frederiksværkgrupperne og i Gilleleje.
Birgit skulle meget igennem før hun fandt ædrueligheden, men når hun var kommet indenfor dørene i AA, fandt hun også de værktøjer hun havde brug for. I dag har Birgit lært at se indad, hun ved hvem hun er og kan stå ved det. Trinnene er blevet en del af den hun er og hun kan leve et liv fri for frygt og oplevelsen af daglig tryghed.


One Reply to “#51 Birgit Ø fra Frederiksværk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *