#52 Steen S fra Østerbro

Steen S fra Østerbro drak for meget fra første færd for alkoholen gjorde alting sjovere og fik genertheden til at forsvinde. Han begyndte hurtigt at bruge alkoholen som hjælp hver gang han skulle over en ny grænse eller prøve noget nyt. Det udviklede sig hurtigt og Steen blev daglig drikker ganske hurtigt. Steen er 62-år og har været ædru siden 1991. Hans hjemmegrupper er i Hellerup mandag og i Ryesgade 107 torsdag aften.
Det var en annonce på bagsiden af det lokale kirkeblad som fik Steen til at opsøge AA. Der mødte han for første gang mennesker som han følte var som ham selv. Efter noget tid i fællesskabet, var det en irritation over ikke rigtig at rykke, som fik Steen i gang med de 12 trin. Derfra har han aldrig set sig tilbage og det er rigtig fedt at mærke den tillid han har til sin højere magt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *