#53 Ann fra Nærum

Ann fra Nærum mærkede den frigørelse alkoholen kunne give hende allerede den første aften hun drak. Hun turde være sig selv og møde livet let og dansende. Alkoholismen udviklede sig, men blev skjult af hendes livsstil, valg af venner og perioder med kontrol. Til sidst blev dog prisen på drikkeriet så stor at Ann besluttede at gå i AA. Ann er 62-år og har været ædru siden 1995. Hendes hjemmegruppe er i Lyngby.
Fællesskabet greb Ann, da hun havde behov for det og efter nogle måneder fandt hun også en sponsor og begyndte på trinarbejdet. Undervejs i sin ædruelighed er Anns livsanskuelse blevet udfordret og hun har måttet søge hjælp for at finde eksistentielt mod til at leve livet. Hun øver sig fortsat i at tage sig selv alvorligt og få udlevet sit potentiale. For Ann er nøglen opmærksomhed – og blidhed.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *