#54 Helle F fra Helsingør

Ugens gæst er Helle F fra Helsingør. Helles alkoholisme brød ud i lys lue da hun var 32-år og nybagt mor til firlinger. De næste mange år i takt med at hendes alkoholisme blev værre og værre, samlede Helle på nederlag. Hun blev fyret fra jobs, kørte galt gentagne gange, men det endelige nederlag var, da hendes daværende mand ville skilles. Frygten for at miste sine børn fik Helle i behandling og derfra i AA.
Helle tog fællesskabet og programmet til sig, hun var fyldt med villighed og ville blive et menneske hun kunne lide hen ad vejen – for i virkeligheden brød hun sig ikke om den hun var blevet. For Helle er det at holde op med at drikke en beslutning for livet – også igennem den værste sorg en forælder kan opleve – for hun lever i tillid 24 timer ad gangen.


One Reply to “#54 Helle F fra Helsingør”

  1. Irmelin källman

    Fantastigt godt gået, tillykke. Er selv på vej og ved det vil lykkes for mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *