#55 Dorthe M fra Holbæk

I denne uge byder jeg velkommen Dorthe M fra Holbæk. De første år i livet levede Dorthe et simpelt og sorgløst liv, men det ændrede sig brat, da hun blev teenager og fandt drenge, cigaretter og alkohol. Alkoholen blev Dorthes følgesvend de næste mange år gennem skolegang og karriere, indtil hun ramte bunden allerede som 28-årig. Dorthe er 58-år og har været ædru siden 1991. Hendes hjemmegruppe er i Tysk Reformerte Kirke om fredagen.
Dorthes historie før hun finder AA er som en vild rutchebanetur, men det som jeg synes er dette mest interesse ved hendes fortælling er de erfaringer hun deler om sine næste 30 år i ædruelighed. Det er en lang fortælling – en historie som også har sine højder og bunde – men den efterlader et klart indtryk af at Dorthe er et menneske for hvem de 12 trin er et levende program som hun stadig bruger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *