#56 Et Trin Dybere: LIVE | 19.06.21

Lørdag aften den 19. juni blev Et Trin Dybere: LIVE holdt for første gang. Arrangementet blev holdt i Kulturhuset Indre By i København og det er med stor glæde at jeg kan dele det med jer her. Aftenen blev åbnet med et speak af Mads B fra Glostrup (gæst i ETD#8) efterfulgt af Et Trin Dybere: LIVE, hvor et panel deler deres erfaring omkring et bestemt emne, spørgsmål eller dilemma. Panelet bestod af Lisa H fra Østerbro (ETD#17), Jesper B fra Karlslunde (ETD#29) og Amanda M fra Frederiksberg (ETD#38).

Panelet delte deres erfaring og perspektiver omkring følgende emner:
• Betydningen af andres erfaringer for deres ædruelighed?
• Skal jeg gå til min søster bryllupsfest som relativt nyædru?
• Skal jeg tænke en dag ad gangen eller permanent ædruelighed her i starten af min ædruelighed? Hvordan forholdt I jer til det 1. trin siger om ikke at kunne klare sit eget liv?
• Skal man afsløre sig selv som alkoholiker på sin arbejdsplads?
• Hvad tænker I om rollen som sponsor og oldtimer? Har det ændret sig for jer over tid?
• Føler I at jeres højere magt sætter svære situationer på jeres vej for at teste jeres ædruelighed?
• Skal jeg konfrontere den jeg tror har taget min telefon til et møde?
• Hvordan har I det med tilgivelse? Kan man tilgive det utilgivelige?
• Hvad betyder det for jer at leve et liv efter åndelige principper?

Herfra lyder en stor tak til et fantastisk panel og speaker, samt medlevende og engagerede gæster. Jeg har stadig en optur over det vi skabte den aften i fællesskab!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *