#57 Jan S fra Helsingør

Første gæst i anden sæson af Et Trin Dybere er Jan S fra Helsingør. Alkoholen førte Jan fra at have det rigtige hus, den rigtige bil og den rigtige familie til at være alene i en lille lejlighed i Valby, hvor han drak for at kunne sove. Han så ikke alkoholen som et problem, men havde oplevelsen af at han havde et hårdt liv og alkoholen var blot den ventil som han havde brug for. Jan var 59-år da interviewet blev lavet og har været ædru siden 2006. Hans hjemmegruppe er Store Bog møde i Hellerup om mandagen.
Jans historie byder ikke bare på en gevaldig nedtur, men det er også en kærlighedshistorie, en historie om at føle sig hjemme i AA-fællesskabet og en historie om at finde en åndelighed som man ikke anede at man indeholdt. Det er historien om rejsen fra et kæmpe mørke, hvor der ikke er noget lys for enden af tunnelen, til et liv i lys og ædruelighed.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *