#58 Ane S fra København

I denne uge byder jeg Ane S fra København velkommen. For Ane kom alkoholismen snigende og tog først fat i 30’erne, hvor hun går fra næsten aldrig at drikke noget til at drikke hver aften og mere i weekenderne. Drikkeriet udvikler sig med en rasende fart og hun rammer sin bund, da det går op for hende at hun ikke kan stoppe med at drikke. Hun føler ikke længere at hun kan stole på sig selv. Det er på det tidspunkt hun rækker ud til AA. Ane er i dag 52-år og har været ædru i 10-år.
Den dag Ane erkender at hun er alkoholiker, søger hun hjælp gennem AA‘s vagtelefon. Samme aften er hun til sit første møde og møder mennesker der ligner hende selv. Ane finder håbet om det gode liv og et nyt åndeligt grundlag at stå på. I dag kan hun stole på sig selv og har fundet friheden fra alkoholismen. Det er en fantastisk historie om turen gennem misbrugscentrefugen og ud på den anden side.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *