#59 Esten R fra København

I denne episode af Et Trin Dybere har podcasten besøg af Esten R fra København og det blev til en samtale som jeg tror mange kan have gavn af at høre. Dengang Esten fandt villigheden til at søge hjælp i AA have misbruget ført ham til en total isolation, hvor det kun var ham og misbruget. Esten var 43-år da vores samtale fandt sted og været ædru siden 2008. Hans hjemmegruppe er i Vor Frue Kirke om søndagen.
I interviewet taler han om et indre skrig som ingen mund havde. Dengang han blev ædru, havde han mistet håbet, men derigennem fundet villigheden til at give sig i kast med AA’s program. Trinarbejdet gav ham en urokkelig base at stå på, mens han også har taget fat på de andre ting han bærer med sig. Esten taler åben om misbrug, trauma og skam, og hvad han har gjort til at skabe det gode liv han har i dag, hvor det han ikke kunne magte dengang – relationerne – er det mest dyrebare han har i dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *