#60 Randi G fra Silkeborg

I denne episode er Et Trin Dybere rejst til Aarhus, hvor jeg mødtes med Randi G fra Silkeborg som delte sin meget personlige oplevelse med livet i ædruelighed. Hvordan det ikke kun er alkoholikeren som sygdommen går udover, men i høj grad også familien. Randi er 48-år og har været ædru siden 2012. Hendes hjemmegruppe er Mandagsmødet i Silkeborg.
I mere end et år var Randi ædru uden at komme i gang med de tolv trin i AA. Som mange andre, oplevede hun gradvis forværring af sin sygdom – til trods for at hun ikke drak. I dette interview deler Randi indsigtsfuldt om at finde det gode liv, være tro mod sig selv og kunne behandle sig selv værdigt, samt hvordan forsoning og tilgivelse kan ske gennem arbejdet med AA’s program.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *