#61 Torben K fra Frederiksberg

Dengang Torben K fra Frederiksberg endelig var i stand til at bede om hjælp, befandt han sig i virkeligheden på en knivsæg mellem liv og død. Han fandt livslysten og valgt livet og fortæller nu sin historie i Et Trin Dybere. Torben er 77-år og har været ædru siden 1992. Hans hjemmegruppe er After Eight som mødes hver onsdag på Frederiksberg.
Torben er virkelig god til at sætte ord på den indre rejse han har været på siden og hvordan han, trods skepsis fra familien i begyndelsen, har formået at hele de relationer som betyder meget for ham. Hans rejse handler også om hvordan hjertet kan finde sin blødhed igen, hvordan han fandt accepten og den taknemmelighed som gennemsyrer hans liv i dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *